Pressmeddelande

Nödhjälp för jordbävningsoffer

Nödhjälp för jordbävningsoffer som inträffade i Turkiet,  Kurdistan och Syrien. Antalet döda, skadade och ökar för varje timme. Omfattningen av naturkatastrofen är förödande och ännu inte förutsebar. Jordbävningsoffren behöver därför omedelbar hjälp.

Er donationer är livsviktigt för att hjälpa offren med en del av ett omedelbart hjälpprogram. Vi är tacksamma över varje donation och vill tacka alla som stöttar jordbävningsoffren med sina donation:

SWISH: 12 32 78 00 88

Viktigt markera jordbävningsoffer                                                                                       

10 tusen tal har omkommit och ökar hela tiden. 10 tusen tal hal skadade och ökar varje timme.

 

 

Kurdiska Riksförbundet I Sverige med sina föreningar :

1; svensk kurdiska kultur föreningen i Solna. 2:  Kurdiska författarna i Sverige .3: kurdiska föreningen i Luleå 4: Kurdiska folket kulturföreningen i Stockholm   5: Kurdiska föreningen i Västerås. 6: Kurdiska föreningen i Malmö. 7: Kurdiska föreningen i Trelleborg 8:  kurdiska föreningen i Kristianstad.9:  Kurdiska föreningen i Helsingborgsbo . 10: Kurdiska kulturförening i Borlänge.11: Kurdiska kulturförening i Göteborg . 12: Batifa Familje Center. 13: Kurdiska kulturförening i Falköping. 14: Kurdiska kulturföreningen i Alingsås .15:  Kurdiska kulturförening i Kalmar.16:  kurdiska föreningen i Eskilstuna .17 : kurdiska kulturförening i Jönköping. 18:  svensk kurdisk föreningen i Gävle. 19 :Kurdiska föreningen i Linköping. 20 :Svenska kurdisk kulturförening i Uppsala.

 

Du kanske också gillar

Kommentarerna är stängda.