Aktivitet

SIOS 50-årsjubileumsfesten

SIOS 50-årsjubileumsfesten

Idag hade Kurdiska Riksförbundet i Sverige äran att delta i SIOS 50-årsjubileumsfesten. Jag ville ta tillfället i akt att tacka och uttrycka min tacksamhet till alla som var involverade i att organisera denna fantastiska jubileums samling.

Det var en oerhört givande och minnesvärd upplevelse att fira SIOS och deras 50 år av framgångsrikt arbete för att stärka och stödja vårt samhälle i Sverige. Genom åren har SIOS varit en betydelsefull röst och en kraft att räkna med när det kommer till att främja vår kultur, historia och sammanhållning.

Tack vare SIOS har vi fått möjlighet att delta i olika arrangemang, evenemang och projekt som hjälper till att upprätthålla och bevara vår identitet och kultur. Deras insatser har haft en positiv inverkan på många liv och bidragit till att bygga starkare band inom vår gemenskap.

Jag vill också rikta ett speciellt tack till alla medlemmar, volontärer och partners som har arbetat hårt för att göra SIOS-jubileet möjligt. Ni har lagt ner mycket tid och ansträngning för att skapa en minnesvärd och inspirerande fest för oss alla.

Vi ser med spänning fram emot framtiden och det arbete som vi tillsammans kommer att fortsätta göra för att stärka och stödja vårt samhälle i Sverige. Vi är tacksamma för allt stöd från SIOS och ser fram emot mer samarbete och vänskap i framtiden.

Tack än en gång för en underbar jubileumsfest

Du kanske också gillar

Kommentarerna är stängda.