Kongres och Möten

Besök Av Svenska Kurdiska Författarförbundets Ordförande i Kurdistans Föreningsförbund!

Ordförande för Kurdiska författarföreningen Ali Kut besökte Federation of Kurdistan Associations i Stockholm onsdagen den 11 november 2020, kl 17:00.
Ali Kut välkomnades av förbundspresidenten Kovan Amedi och medlemmarna i styrelsen.
Ordföranden för den kurdiska författarföreningen Ali Kut gratulerade den nya kommittén och den nya presidenten för förbundet och önskade framgång för förbundets ansträngningar.
Ali Kut firade den sista kongressen för FKKS och önskade framgång till förbundet och uttryckte sitt stöd och sitt samarbete för utvecklingen av Kurdiska Författarförbundets och FKKS:s verk och aktiviteter.
Ali Kut, förutom att presentera några av sina värdefulla böcker för FKKS, betonade också att FKKS ”fortsätter sitt arbete för att främja nationella och kulturella aktiviteter bland det kurdiska samfundet i Sverige och särskilt kurdiska ungdomar”.
FKKS ordförande Kovan Amedi och styrelseledamöter tackade också Ali Kut för hans gästfrihet och gav information om FKKS xebats arbete och arbetsplaner.
Kovan Amedis bror meddelade att han kommer att stärka sin verksamhet och sina relationer med Kurdiska författarföreningen och kommer att ta itu med kurdernas återvändandeproblem i Sverige.
Mötet avslutades lyckligt några timmar senare.

2020-11-11
Kurdistan Associations Federation (FKKS)

Du kanske också gillar

Kommentarerna är stängda.