Kongres och Möten

Besök av Swedish Kurdistan Political Forces Cooperation Committee i Federation of Kurdistan Associations

Politiska krafternas samarbetskommitté besökte Kurdistans förbund i Stockholm söndagen 2020-08-16 kl 15:00.

Partier som är medlemmar i Political Forces Cooperation Committee gratulerade den nya federationskommittén och den nya ordföranden Kovan Amedi en efter en, gratulerade federationens 29:e kongress och önskade framgång för federationens arbete.
Medlemmar i samarbetskommittén uppgav att de kommer att samarbeta med alla sina krafter och stödja förbundets arbete och att förbundets existens är viktig för utvecklingen av den kurdiska lobbyn och för det nationella och demokratiska arbetet.

Medlemmar av samarbetskommittén uppmanade också den nya kommittén att intensifiera sin verksamhet och etablera snabba kontakter med kurdiska föreningar och göra dem mer aktiva och aktiva.

Förbundsordförande Kovan Amedi och medlemmarna i direktionen tackade gemensamma kommitténs gäster och betonade vikten av samarbetet och stödet från den gemensamma politiska kommittén och sa att de skulle ta hänsyn till de senaste årens brister och göra något . Detaljplaner för framtiden Förbundets verksamhet inom alla områden kommer att genomföras.

Kurdistan 24 TV-team deltog också i mötet och gjorde rapporter och intervjuer för federationens president Kovan Amedi och några medlemmar av Political Forces Cooperation Committee och för sändningen av Kurdistan 24.

Mötet avslutades kl 17:00 med överlämnande av blommor och blommor.

2020-08-16

Du kanske också gillar

Kommentarerna är stängda.